Copywriting: klaar voor de herstart… en enkele testimonials

Eindelijk! Na jaren van ernstige gezondheidsproblemen maak ik een herstart als freelance copywriter/(eind)redacteur. Met een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en deze website. Hier vindt u alles over mijn diensten. Op zoek naar een (her)schrijver voor uw teksten? Met 25 jaar ervaring en ontelbare positieve reacties op ontelbare opdrachten, garandeer ik u uw tevredenheid. Stel me dus gerust op de proef. Ik ben er klaar voor. Nogmaals: eindelijk!

 

Zowel voor online als offline (printed) media bezorgt Bert Moons Copywriting & Journalistiek u de juiste inhoud.  Vraag hier vrijblijvend uw offerte.

 

Testimonials, enkele klanten aan het woord:

“Eindredacteur nodig? Bert stelt je niet teleur. Taalvaardig en accuraat. Zijn (levens)ervaring krijg je er bij.”  Bart Timperman, Timperament.

 

“Bert is de perfecte partner als je op zoek bent naar een flexible copywriter of (eind)redacteur. Ook leuk: Bert vertaalt niet naar het Nederlands; hij ‘hertaalt’ de tekst zodat die herkenbaar en aangenaam wordt om te lezen.”  Brigitte Vleghels, Bibicont.

 

“Bij Bert krijg je ijzersterke teksten én bovendien altijd binnen de afgesproken deadline!”  Sascha Bauwens, Maggelaan

 

“Als Nederlands bedrijf is het even zoeken geweest naar een Vlaamse schrijver maar in Bert hebben wij dé juiste persoon gevonden. Werken met Bert is een verademing: geweldige teksten die de juiste snaar raken bij lezers én standaard goed vindbaar zijn op het internet.” Mattijs Wijnmalen, Moonshots Online Marketing

 

“Sterke copywriter op wie je steeds kan rekenen. Taalcreatieveling maar journalistieke feeling. Warm aan te bevelen.” Kristophe Thijs, directeur communicatie voor CIB, Coöperatie voor ImmoBeroepen.

 

Laat een reactie achter